U bent op zoek naar een gastouder in Aalsmeer. Een gastouder is een prima vorm van kinderopvang. En in Aalsmeer heeft Gastouderbureau Velizo gastouders beschikbaar!

Uw gastouder in Aalsmeer


Een gastouder is in veel gevallen een passende oplossing voor kinderopvang. En er is vaak wel een gastouder bij u in de buurt te vinden die is aangesloten bij Gastouderbureau Velizo. En mochten alle bij Gastouderbureau Velizo aangesloten gastouders in Aalsmeer vol zitten, dan zoeken we voor u gewoon een andere gastouder bij u in de buurt die nog wel een plekje beschikbaar heeft.

Kinderopvangtoeslag


Gastouderbureau Velizo en alle aangesloten gastouders in Aalsmeer zijn geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK). Hierdoor kunt u aanspraak maken op Kinderopvangtoeslag voor de opvang van uw kind(eren) bij een gastouder in Aalsmeer.

Let op: Door het steeds duurder worden van de kinderdagverblijven in de regio Aalsmeer, is er de laatste tijd een grotere vraag naar gastouders in Aalsmeer dan de afgelopen jaren. Zorg er dus voor om op tijd op zoek te gaan naar uw gastouder Aalsmeer!
> Contact met Velizo