U bent op zoek naar een gastouder in Berkel en Rodenrijs. Een gastouder is een prima vorm van kinderopvang. En in Berkel en Rodenrijs heeft Gastouderbureau Velizo gastouders beschikbaar!

Uw gastouder in Berkel en Rodenrijs


Een gastouder is in veel gevallen een passende oplossing voor kinderopvang. En er is vaak wel een gastouder bij u in de buurt te vinden die is aangesloten bij Gastouderbureau Velizo. En mochten alle bij Gastouderbureau Velizo aangesloten gastouders in Berkel en Rodenrijs vol zitten, dan zoeken we voor u gewoon een andere gastouder bij u in de buurt die nog wel een plekje beschikbaar heeft.

Kinderopvangtoeslag


Gastouderbureau Velizo en alle aangesloten gastouders in Berkel en Rodenrijs zijn geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK). Hierdoor kunt u aanspraak maken op Kinderopvangtoeslag voor de opvang van uw kind(eren) bij een gastouder in Berkel en Rodenrijs.

Let op: Door het steeds duurder worden van de kinderdagverblijven in de regio Berkel en Rodenrijs, is er de laatste tijd een grotere vraag naar gastouders in Berkel en Rodenrijs dan de afgelopen jaren. Zorg er dus voor om op tijd op zoek te gaan naar uw gastouder Berkel en Rodenrijs!
> Contact met Velizo