U bent op zoek naar een gastouder in Den Haag. Een gastouder is een prima vorm van kinderopvang. En in Den Haag heeft Gastouderbureau Velizo gastouders beschikbaar!

Uw gastouder in Den Haag


Een gastouder is in veel gevallen een passende oplossing voor kinderopvang. En er is vaak wel een gastouder bij u in de buurt te vinden die is aangesloten bij Gastouderbureau Velizo. En mochten alle bij Gastouderbureau Velizo aangesloten gastouders in Den Haag vol zitten, dan zoeken we voor u gewoon een andere gastouder bij u in de buurt die nog wel een plekje beschikbaar heeft.
Gastouder Den Haag

Kinderopvangtoeslag


Gastouderbureau Velizo en alle aangesloten gastouders in Den Haag zijn geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK). Hierdoor kunt u aanspraak maken op Kinderopvangtoeslag voor de opvang van uw kind(eren) bij een gastouder in Den Haag.

Let op: Door het steeds duurder worden van de kinderdagverblijven in de regio Den Haag, is er de laatste tijd een grotere vraag naar gastouders in Den Haag dan de afgelopen jaren. Zorg er dus voor om op tijd op zoek te gaan naar uw gastouder Den Haag!
> Contact met Velizo