U bent op zoek naar een gastouder in Den Haag. Een gastouder is een prima vorm van kinderopvang. En in Den Haag heeft Gastouderbureau Velizo ruim voldoende gastouders beschikbaar!

Gastouder Den Haag

Uw gastouder in Den Haag


Een gastouder is in veel gevallen een passende oplossing voor kinderopvang. En er is altijd wel een gastouder bij u in de buurt te vinden die is aangesloten bij Gastouderbureau Velizo. Velizo, zelf ook gevestigd in Den Haag, is gespecialiseerd in gastouders in deze regio, dus we zullen u altijd wel een gastouder Den Haag kunnen aanbieden! Of u nou op zoek bent naar kinderopvang in de nieuwere wijken als Ypenburg, Wateringseveld of Leidschenveen, of u zoekt uw kinderopvang in de oudere wijken als Haagse Hout, Oostbroek of Laakkwartier: Velizo heeft altijd wel een gastouder bij u in de buurt. En mochten alle bij Gastouderbureau Velizo aangesloten gastouders in Den Haag vol zitten, dan zoeken we voor u gewoon een andere gastouder bij u in de buurt die nog wel een plekje beschikbaar heeft.

Velizo's gastouders in Den Haag


Op dit moment heeft Gastouderbureau Velizo gastouders in de volgende wijken voor u beschikbaar:
Gastouders Centrum Den Haag
Gastouders Escamp
Gastouders Haagse Hout
Gastouders Leidschenveen
Gastouders Loosduinen
Gastouders Segbroek
Gastouders Ypenburg
Gastouders Wateringseveld

Natuurlijk heeft Velizo ook gastouders in de omringende plaatsen van Den Haag, zoals Delft, Zoetermeer, Nootdorp, Rijswijk, Voorburg.

Kinderopvangtoeslag


Gastouderbureau Velizo en alle aangesloten gastouders in Den Haag zijn geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK). Hierdoor kunt u aanspraak maken op Kinderopvangtoeslag voor de opvang van uw kind(eren) bij een gastouder in Den Haag.

Let op: Door het steeds duurder worden van de kinderdagverblijven in de regio Den Haag, is er de laatste tijd een grotere vraag naar gastouders in Den Haag dan de afgelopen jaren. Zorg er dus voor om op tijd op zoek te gaan naar uw gastouder Den Haag!
> Contact met Velizo