U bent op zoek naar een gastouder in de wijk Leidschenveen in Den Haag. Een gastouder is een prima vorm van kinderopvang. En Gastouderbureau Velizo heeft ook voor ú een gastouder Leidschenveen beschikbaar!

Gastouderzoeker

Op zoek naar kinderopvang? Vul uw gegevens in en wij informeren u over de gastouders bij u in de buurt.

Naam*

Postcode*

E-mail*
We slaan uw gegevens op conform ons privacybeleid.
Gastouder Leidschenveen

Uw gastouder in Leidschenveen


Een gastouder is in veel gevallen een passende oplossing voor kinderopvang. En er is altijd wel een gastouder bij u in de wijk Leidschenveen te vinden die is aangesloten bij Gastouderbureau Velizo. Velizo, zelf ook gevestigd in Den Haag, is gespecialiseerd in gastouders in Leidschenveen, dus we zullen u altijd wel een gastouder kunnen aanbieden. En mocht elke bij Gastouderbureau Velizo aangesloten gastouder in Leidschenveen vol zitten, dan zoeken we voor u gewoon een andere gastouder Leidschenveen die nog wel een plekje beschikbaar heeft.

Of u nou een gastouder zoekt in de buurt van winkelcentrum 't Hoge Veen of u heeft liever een gastouder in de buurt van NS station Ypenburg, Velizo heeft ongetwijfeld een gastouder in Leidschenveen die past bij uw wensen. Natuurlijk heeft Velizo ook gastouders in de omringende wijken en gemeenten van Leidschenveen, zoals Ypenburg, Nootdorp, Pijnacker, Zoetermeer of Voorburg.

Kinderopvangtoeslag


Gastouderbureau Velizo, en elke aangesloten gastouder Leidschenveen, is geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK). Hierdoor kunt u aanspraak maken op Kinderopvangtoeslag voor de opvang van uw kind(eren) bij een gastouder in Leidschenveen.

Beschikbare gastouder in Leidschenveen


Door het steeds duurder worden van de kinderdagverblijven in Leidschenveen, is er de laatste tijd een grotere vraag naar gastouders in Leidschenveen dan de afgelopen jaren. Zorg er dus voor om op tijd op zoek te gaan naar uw gastouder in Leidschenveen!

> Contact met Velizo