in de wijk Leidschenveen in Den Haag

U bent op zoek naar een gastouder in de wijk Leidschenveen in Den Haag. Een gastouder is een prima vorm van kinderopvang. En in Leidschenveen heeft Gastouderbureau Velizo gastouders beschikbaar!

Uw gastouder in Leidschenveen


Een gastouder is in veel gevallen een passende oplossing voor kinderopvang. En er is vaak wel een gastouder bij u in de buurt te vinden die is aangesloten bij Gastouderbureau Velizo. En mochten alle bij Gastouderbureau Velizo aangesloten gastouders in Leidschenveen vol zitten, dan zoeken we voor u gewoon een andere gastouder bij u in de buurt die nog wel een plekje beschikbaar heeft.
Gastouder Leidschenveen

Kinderopvangtoeslag


Gastouderbureau Velizo en alle aangesloten gastouders in Leidschenveen zijn geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK). Hierdoor kunt u aanspraak maken op Kinderopvangtoeslag voor de opvang van uw kind(eren) bij een gastouder in Leidschenveen.

Let op: Door het steeds duurder worden van de kinderdagverblijven in de regio Leidschenveen, is er de laatste tijd een grotere vraag naar gastouders in Leidschenveen dan de afgelopen jaren. Zorg er dus voor om op tijd op zoek te gaan naar uw gastouder Leidschenveen!
> Contact met Velizo