U bent op zoek naar een gastouder in Berkel en Rodenrijs. Een gastouder is een prima vorm van kinderopvang. En Gastouderbureau Velizo heeft ook voor ú een gastouder Berkel en Rodenrijs beschikbaar!

Gastouderzoeker

Op zoek naar kinderopvang? Vul uw gegevens in en wij informeren u over de gastouders bij u in de buurt.

Naam*

Postcode*

E-mail*
We slaan uw gegevens op conform ons privacybeleid.

Uw gastouder in Berkel en Rodenrijs


Een gastouder is in veel gevallen een passende oplossing voor kinderopvang. En er is altijd wel een gastouder bij u in Berkel en Rodenrijs te vinden die is aangesloten bij Gastouderbureau Velizo. Velizo, zelf gevestigd in Den Haag, is gespecialiseerd in gastouders in Berkel en Rodenrijs, dus we zullen u altijd wel een gastouder kunnen aanbieden. En mocht elke bij Gastouderbureau Velizo aangesloten gastouder in Berkel en Rodenrijs vol zitten, dan zoeken we voor u gewoon een andere gastouder Berkel en Rodenrijs die nog wel een plekje beschikbaar heeft.

Of u nou een gastouder zoekt in de buurt van de Berkelse Plas, of wat meer in de richting van de Randstadrail, Velizo heeft altijd wel een gastouder bij u in de buurt. Natuurlijk heeft Velizo ook gastouders in de omringende wijken en gemeenten van Berkel en Rodenrijs, zoals Rotterdam, Zoetermeer, Delft of Bergschenhoek.

Kinderopvangtoeslag


Gastouderbureau Velizo, en elke aangesloten gastouder Berkel en Rodenrijs, is geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK). Hierdoor kunt u aanspraak maken op Kinderopvangtoeslag voor de opvang van uw kind(eren) bij een gastouder in Berkel en Rodenrijs.

Beschikbare gastouder in Berkel en Rodenrijs


Door het steeds duurder worden van de kinderdagverblijven in Berkel en Rodenrijs, is er de laatste tijd een grotere vraag naar gastouders in Berkel en Rodenrijs dan de afgelopen jaren. Zorg er dus voor om op tijd op zoek te gaan naar uw gastouder in Berkel en Rodenrijs.

> Contact met Velizo