U bent op zoek naar een gastouder in Delft. Een gastouder is een prima vorm van kinderopvang. En Gastouderbureau Velizo heeft ook voor ú een gastouder Delft beschikbaar!

Gastouderzoeker

Op zoek naar kinderopvang? Vul uw gegevens in en wij informeren u over de gastouders bij u in de buurt.

Naam*

Postcode*

E-mail*
We slaan uw gegevens op conform ons privacybeleid.

Uw gastouder in Delft


Een gastouder is in veel gevallen een passende oplossing voor kinderopvang. En er is altijd wel een gastouder bij u in Delft te vinden die is aangesloten bij Gastouderbureau Velizo. Velizo, zelf gevestigd in Den Haag, is gespecialiseerd in gastouders in Delft. Dus we zullen u altijd wel een gastouder kunnen aanbieden. En mocht elke bij Gastouderbureau Velizo aangesloten gastouder in Delft vol zitten, dan zoeken we voor u gewoon een andere gastouder Delft die nog wel een plekje beschikbaar heeft.

Of u nou een gastouder zoekt in de richting van Tanthof, of wat meer aan de kant van Ypenburg: Velizo heeft altijd wel een gastouder bij u in de buurt. Natuurlijk heeft Velizo ook gastouders in de omringende gemeenten van Delft, zoals Den Haag, Rotterdam, Zoetermeer of Rijswijk.

Kinderopvangtoeslag


Gastouderbureau Velizo en elke aangesloten gastouder Delft, is geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK). Hierdoor kunt u aanspraak maken op Kinderopvangtoeslag voor de opvang van uw kind(eren) bij een gastouder in Delft.

Beschikbare gastouder in Delft


Door het steeds duurder worden van de kinderdagverblijven, stappen steeds meer ouders over naar een gastouder in Delft. Zorg er dus voor om op tijd op zoek te gaan naar uw gastouder in Delft.

> Contact met Velizo