U bent op zoek naar een gastouder in Pijnacker. Een gastouder is een prima vorm van kinderopvang. En Gastouderbureau Velizo heeft ook voor ú een gastouder Pijnacker beschikbaar!

Uw gastouder in Pijnacker

Een gastouder is in veel gevallen een passende oplossing voor kinderopvang. En er is altijd wel een gastouder bij u in Pijnacker te vinden die is aangesloten bij Gastouderbureau Velizo. Velizo, zelf gevestigd in Den Haag (Ypenburg), is gespecialiseerd in gastouders in Pijnacker, dus we zullen u altijd wel een gastouder kunnen aanbieden. En mocht elke bij Gastouderbureau Velizo aangesloten gastouder in Pijnacker vol zitten, dan zoeken we voor u gewoon een andere gastouder Pijnacker die nog wel een plekje beschikbaar heeft.

Natuurlijk heeft Velizo ook gastouders in de omringende wijken en gemeenten van Pijnacker, zoals Ypenburg, Nootdorp, Zoetermeer of Delft.

Kinderopvangtoeslag

Gastouderbureau Velizo en elke aangesloten gastouder Pijnacker is geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK). Hierdoor kunt u aanspraak maken op Kinderopvangtoeslag voor de opvang van uw kind(eren) bij een gastouder in Pijnacker.

Beschikbare gastouder in Pijnacker

Door het steeds duurder worden van de kinderdagverblijven, stappen steeds meer ouders over naar een gastouder in Pijnacker. Zorg er dus voor om op tijd op zoek te gaan naar uw gastouder Pijnacker!

> Contact met Velizo