U bent op zoek naar een gastouder in Rijswijk. Een gastouder is een prima vorm van kinderopvang. En Gastouderbureau Velizo heeft ook voor ú een gastouder Rijswijk beschikbaar!

Gastouderzoeker

Op zoek naar kinderopvang? Vul uw gegevens in en wij informeren u over de gastouders bij u in de buurt.

Naam*

Postcode*

E-mail*
We slaan uw gegevens op conform ons privacybeleid.

Uw gastouder in Rijswijk


Een gastouder is in veel gevallen een passende oplossing voor kinderopvang. En er is altijd wel een gastouder bij u in Rijswijk te vinden die is aangesloten bij Gastouderbureau Velizo. Velizo, zelf ook gevestigd in Den Haag (Ypenburg), is gespecialiseerd in gastouders in Rijswijk, dus we zullen u altijd wel een gastouder kunnen aanbieden. En mocht elke bij Gastouderbureau Velizo aangesloten gastouder in Rijswijk vol zitten, dan zoeken we voor u gewoon een andere gastouder Rijswijk die nog wel een plekje beschikbaar heeft.

Of u nou een gastouder zoekt in de buurt van winkelcentrum In De Bogaard u heeft liever een gastouder in de buurt van de A4, Velizo heeft ongetwijfeld een gastouder in Rijswijk die past bij uw wensen. Natuurlijk heeft Velizo ook gastouders in de omringende wijken en gemeenten van Rijswijk, zoals Den Haag,/a> of Delft.

Kinderopvangtoeslag


Gastouderbureau Velizo, en elke aangesloten gastouder Rijswijk, is geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK). Hierdoor kunt u aanspraak maken op Kinderopvangtoeslag voor de opvang van uw kind(eren) bij een gastouder in Rijswijk.

Beschikbare gastouder in Rijswijk


Door het steeds duurder worden van de kinderdagverblijven, stappen steeds meer ouders over naar een gastouder in Rijswijk. Zorg er dus voor om op tijd op zoek te gaan naar uw gastouder in Rijswijk.

> Contact met Velizo