U bent op zoek naar een gastouder in Rotterdam. Een gastouder is een prima vorm van kinderopvang. En Gastouderbureau Velizo heeft ook voor ú een gastouder Rotterdam beschikbaar!

Gastouderzoeker

Op zoek naar kinderopvang? Vul uw gegevens in en wij informeren u over de gastouders bij u in de buurt.

Naam*

Postcode*

E-mail*
We slaan uw gegevens op conform ons privacybeleid.

Uw gastouder in Rotterdam


Een gastouder is in veel gevallen een passende oplossing voor kinderopvang. En er is altijd wel een gastouder bij u in Rotterdam te vinden die is aangesloten bij Gastouderbureau Velizo. Velizo, zelf gevestigd in Den Haag (Ypenburg), is gespecialiseerd in gastouders in Rotterdam, dus we zullen u altijd wel een gastouder kunnen aanbieden. En mocht elke bij Gastouderbureau Velizo aangesloten gastouder in Rotterdam vol zitten, dan zoeken we voor u gewoon een andere gastouder Rotterdam die nog wel een plekje beschikbaar heeft.

Natuurlijk heeft Velizo ook gastouders in de omringende gemeenten van Rotterdam, zoals Delft, Berkel & Rodenrijs of Den Haag.

Kinderopvangtoeslag


Gastouderbureau Velizo, en elke aangesloten gastouder Rotterdam, is geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK). Hierdoor kunt u aanspraak maken op Kinderopvangtoeslag voor de opvang van uw kind(eren) bij een gastouder in Rotterdam.

Beschikbare gastouder in Rotterdam


Door het steeds duurder worden van de kinderdagverblijven, stappen steeds meer ouders over naar een gastouder in Rotterdam. Zorg er dus voor om op tijd op zoek te gaan naar uw gastouder Rotterdam!

> Contact met Velizo