U bent op zoek naar een gastouder in de wijk Wateringseveld in Den Haag. Een gastouder is een prima vorm van kinderopvang. En Gastouderbureau Velizo heeft ook voor ú een gastouder Wateringseveld beschikbaar!

Gastouderzoeker

Op zoek naar kinderopvang? Vul uw gegevens in en wij informeren u over de gastouders bij u in de buurt.

Naam*

Postcode*

E-mail*
We slaan uw gegevens op conform ons privacybeleid.

Uw gastouder in Wateringseveld


Een gastouder is in veel gevallen een passende oplossing voor kinderopvang. En er is altijd wel een gastouder bij u in de wijk Wateringseveld te vinden die is aangesloten bij Gastouderbureau Velizo. Velizo, zelf ook gevestigd in Den Haag (Ypenburg), is gespecialiseerd in gastouders in Wateringseveld, dus we zullen u altijd wel een gastouder kunnen aanbieden. En mocht elke bij Gastouderbureau Velizo aangesloten gastouder in Wateringseveld vol zitten, dan zoeken we voor u gewoon een andere gastouder Wateringseveld die nog wel een plekje beschikbaar heeft.

Natuurlijk heeft Velizo ook gastouders in de omringende wijken en gemeenten van Wateringseveld, zoals Ypenburg, Delft, Wateringen, Rijswijk of één van de andere wijken van Den Haag.

Kinderopvangtoeslag


Gastouderbureau Velizo, en elke aangesloten gastouder Wateringseveld, is geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK). Hierdoor kunt u aanspraak maken op Kinderopvangtoeslag voor de opvang van uw kind(eren) bij een gastouder in Wateringseveld.

Beschikbare gastouder in Wateringseveld


Door het steeds duurder worden van de kinderdagverblijven, stappen steeds meer ouders over naar een gastouder in Wateringseveld. Zorg er dus voor om op tijd op zoek te gaan naar uw gastouder in Wateringseveld.

> Contact met Velizo