U bent op zoek naar een gastouder in Zoetermeer. Een gastouder is een prima vorm van kinderopvang. En Gastouderbureau Velizo heeft ook voor ú een gastouder Zoetermeer beschikbaar!

Gastouderzoeker

Op zoek naar kinderopvang? Vul uw gegevens in en wij informeren u over de gastouders bij u in de buurt.

Naam*

Postcode*

E-mail*
We slaan uw gegevens op conform ons privacybeleid.

Uw gastouder in Zoetermeer


Een gastouder is in veel gevallen een passende oplossing voor kinderopvang. En er is altijd wel een gastouder bij u in Zoetermeer te vinden die is aangesloten bij Gastouderbureau Velizo. Velizo, zelf gevestigd in Den Haag (Ypenburg), is gespecialiseerd in gastouders in Zoetermeer, dus we zullen u altijd wel een gastouder kunnen aanbieden. En mocht elke bij Gastouderbureau Velizo aangesloten gastouder in Zoetermeer vol zitten, dan zoeken we voor u gewoon een andere gastouder Zoetermeer die nog wel een plekje beschikbaar heeft.

Natuurlijk heeft Velizo ook gastouders in de omringende wijken en gemeenten van Zoetermeer, zoals Den Haag (o.a. Ypenburg en Leidschenveen), Berkel & Rodenrijs of Nootdorp.

Kinderopvangtoeslag


Gastouderbureau Velizo, en elke aangesloten gastouder Zoetermeer, is geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK). Hierdoor kunt u aanspraak maken op Kinderopvangtoeslag voor de opvang van uw kind(eren) bij een gastouder in Zoetermeer.

Beschikbare gastouder in Zoetermeer


Door het steeds duurder worden van de kinderdagverblijven, stappen steeds meer ouders over naar een gastouder in Zoetermeer. Zorg er dus voor om op tijd op zoek te gaan naar uw gastouder in Zoetermeer.

> Contact met Velizo