Belangrijk bij de keuze voor een gastouder is natuurlijk de locatie van de gastouder. Woont er een gastouder bij u in de buurt, of niet te ver van de route naar uw werk? Waarschijnlijk wel!

  Gastouderzoeker

  Op zoek naar kinderopvang? Vul uw gegevens in en wij informeren u over de gastouders bij u in de buurt.

  Naam*

  Postcode*

  E-mail*
  We slaan uw gegevens op conform ons privacybeleid.

  Altijd een gastouder in de buurt


  Omdat een gastouder opvang biedt in een reguliere woning, zal het vanaf de buitenkant niet altijd zichtbaar zijn dat er gastouderopvang geboden wordt. Toch is er eigenlijk altijd wel een gastouder in de buurt te vinden. Zo zijn er in een grote stad als Den Haag al snel enkele honderden gastouders ingeschreven, maar ook in een kleinere gemeente als Pijnacker zijn al meer dan 30 gastouders actief.

  Vraag het Gastouderbureau Velizo!


  Gastouderbureau Velizo bespreekt graag met u uw wensen voor de kinderopvang, om daarmee gelijk de gastouder(s) voor u te vinden die zo goed mogelijk bij uw wensen aansluiten. Want met alleen het hebben van een vrij plekje voor uw kind bent u er nog niet. Uiteraard wilt u wel dat de opvang zo goed mogelijk aansluit bij uw eigen normen en waarden met betrekking tot de opvoeding van uw kind. Wilt u een gastouder met een bepaalde achtergrond? Vindt u een religieuze insteek van belang? Zoekt u een gastouder die ook Engels, Spaans of Arabisch spreekt? Is het voor u een probleem als de gastouder een huisdier heeft? Allemaal zaken waar Gastouderbureau Velizo van op de hoogte is, en u graag bij helpt.

  Velizo, úw expert in de regio


  Gastouderbureau Velizo kiest er bewust voor om niet door heel Nederland actief te zijn. Met een focus op de regio Den Haag - Zoetermeer - Rotterdam kunnen we ons ontwikkelen tot een expert die goed op de hoogte is en alle gastouders persoonlijk kent. Op dit moment heeft Velizo gastouders in de volgende plaatsen:
  > Gastouder Den Haag, waaronder gastouders in Ypenburg en gastouders in Leidschenveen
  > Gastouder Berkel en Rodenrijs
  > Gastouder Delft
  > Gastouder Nootdorp
  > Gastouder Pijnacker
  > Gastouder Rotterdam
  > Gastouder Zoetermeer

  Gratis intake


  In tegenstelling tot veel andere gastouderbureaus rekent Gastouderbureau Velizo geen inschrijvings- of bemiddelingskosten voor het zoeken naar uw gastouder.
  U kunt vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie over een gastouder bij u in de buurt.

  > Contact met Velizo