Belangrijk bij de keuze voor een gastouder is natuurlijk de locatie van de gastouder. Woont er een gastouder bij u in de buurt, of niet te ver van de route naar uw werk? Waarschijnlijk wel!

Altijd een gastouder in de buurt

Omdat een gastouder opvang biedt in een reguliere woning, zal het vanaf de buitenkant niet altijd zichtbaar zijn dat er gastouderopvang geboden wordt. Toch is er eigenlijk altijd wel een gastouder in de buurt te vinden. Zo zijn er in een grote stad als Den Haag al snel enkele honderden gastouders ingeschreven, maar ook in kleinere gemeenten zijn er meerdere gastouders actief.

Vraag het Gastouderbureau Velizo!

Gastouderbureau Velizo bespreekt graag met u uw wensen voor de kinderopvang, om daarmee gelijk de gastouder(s) voor u te vinden die zo goed mogelijk bij uw wensen aansluiten. Want met alleen het hebben van een vrij plekje voor uw kind bent u er nog niet. Uiteraard wilt u wel dat de opvang zo goed mogelijk aansluit bij uw eigen normen en waarden met betrekking tot de opvoeding van uw kind. Wilt u een gastouder met een bepaalde achtergrond? Vindt u een religieuze insteek van belang? Zoekt u een gastouder die ook Engels, Spaans of Arabisch spreekt? Is het voor u een probleem als de gastouder een huisdier heeft? Allemaal zaken waar Gastouderbureau Velizo van op de hoogte is, en u graag bij helpt.

Velizo, úw gastouderbureau in heel Nederland

Gastouderbureau Velizo is werkzaam in heel Nederland, al hebben we momenteel grotere concentraties gastouders in de gebieden Den Haag – Zoetermeer – Rotterdam en Amsterdam e.o. Maar we bemiddelen ook met veel enthousiasme binnen andere gebieden zoals Eindhoven – Tilburg – Oss. Neem gerust contact met ons op ook indien we nog geen gastouder hebben in uw gebied. We gaan graag kosteloos voor u op zoek naar een passende gastouder.

Gratis intake

In tegenstelling tot veel andere gastouderbureaus rekent Gastouderbureau Velizo geen inschrijvings- of bemiddelingskosten voor het zoeken naar uw gastouder.
U kunt vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie over een gastouder bij u in de buurt.

Gastouder zoeker