Gastouderbureau Velizo heeft ook een Oudercommissie. De Oudercommissie houdt namens de ouders toezicht op het beleid van Gastouderbureau Velizo.

Maak kennis met:

Menko

Ik ben Menko, vader van zoon Mats en dochter Moos. Wij hebben een top gastouder die een aantal uren in de week klaar staat voor onze twee kids. Ik vind het belangrijk dat onze gastouder door het gastouderbureau goed wordt ondersteund en dat voor de ouders alles soepel loopt. Ik heb me aangemeld als lid van de oudercommissie. Ik denk graag mee over zaken die niet goed gaan en om een oplossing vragen. Ik denk graag mee over zaken die mogelijk gaan veranderen en zet me maximaal in om goede ideeën van ouders en gastouders echt voor elkaar te krijgen.

Madelon

Ik ben Madelon en moeder van een dochter van 2 jaar, die gebruikt maakt van een hele fijne gastouder. Mijn gastouder zie en spreek ik meerdere keren per week en vertrouw ik voor de volle 100%. Ik heb ervoor gekozen om lid te worden van de oudercommissie, zodat ik ook zicht heb op wat er achter de schermen gebeurd, en kan meekijken en meedenken bij het gastouderbureau. Als oudercommissie hebben wij adviesrecht als het gaat om o.a. de invulling van het pedagogisch beleid en prijswijzigingen.

Contact met de Oudercommissie

Madelon en Menko zijn op dit moment de twee leden van de oudercommissie. Ze zijn als oudercommissie per mail bereikbaar, mochten er vragen of opmerkingen zijn. En ook als andere ouders geïnteresseerd zijn om lid te worden van de oudercommissie, neem contact op via het volgende mail adres: oudercommissie@velizo.nl. Naast de secretaris (Madelon) en de voorzitter (Menko), is er nog plek voor een penningmeester en één of twee algemene bestuursleden.