Uiteraard wil je als ouder de best passende kinderopvang voor je kind.
Een gastouder is een goed alternatief voor een kinderdagverblijf. Lees hier meer over gastouderopvang, in het algemeen en via Velizo.

Een gastouder, wat is dat?

Elk jong gezin heeft wel te maken met kinderopvang, maar lang niet iedereen heeft een goed beeld bij wat een gastouder eigenlijk is. We leggen u graag uit waarom een gastouder waarschijnlijk een geschikte vorm van kinderopvang voor u kan zijn.
Lees alles over wat gastouderopvang is.

De voordelen van een gastouder

Een gastouder kan veel voordelen hebben ten opzichte van een kinderdagverblijf. Gastouderopvang is vaak flexibeler, persoonlijker en ook nog goedkoper dan een regulier kinderdagverblijf. Zie ook hieronder “gastouderopvang of kinderdagverblijf?” voor meer informatie.

De kosten van gastouderopvang

Een gastouder is vaak goedkoper dan een kinderdagverblijf. Maar wat kost dan een gastouder, en wat zijn de bijkomende kosten van Gastouderbureau Velizo?
Bekijk hier de kosten van gastouderopvang.

Gastouderopvang of kinderdagverblijf?

We zullen niet beweren dat gastouderopvang altijd en voor iedereen de best passende vorm van kinderopvang biedt. Het ligt per gezin weer anders: hoeveel uur opvang is er nodig, welke mate van flexibiliteit is wenselijk en in welke omgeving ontwikkeld uw kind zich het beste?
Lees meer over de verschillen tussen een gastouderopvang en een kinderdagverblijf bij de toelichting over wat gastouderopvang is.

Werkwijze Velizo

Een betrouwbaar gastouderbureau is van groot belang. Het gastouderbureau is de schakel in de maandelijkse betalingen, controleert de kwaliteit en hygiëne bij de gastouder en is uw vraagbaak voor al uw vragen over de gastouderopvang.

Lees hier hoe Velizo werkt.