Uiteraard wil je als ouder de best passende kinderopvang voor je kind. Een gastouder is een goed alternatief voor een kinderdagverblijf. Lees hier meer over gastouderopvang, in het algemeen en via Velizo.

  Gastouderzoeker

  Op zoek naar kinderopvang? Vul uw gegevens in en wij informeren u over de gastouders bij u in de buurt.

  Naam*

  Postcode*

  E-mail*
  We slaan uw gegevens op conform ons privacybeleid.

  Een gastouder, wat is dat?


  Elk jong gezin heeft wel te maken met kinderopvang, maar lang niet iedereen heeft een goed beeld bij wat een gastouder eigenlijk is. We leggen u graag uit waarom een gastouder waarschijnlijk een geschikte vorm van kinderopvang voor u kan zijn.
  Lees alles over wat gastouderopvang is.

  De voordelen van een gastouder


  Een gastouder kan veel voordelen hebben ten opzichte van een kinderdagverblijf. Gastouderopvang is vaak flexibeler, persoonlijker en ook nog goedkoper dan een regulier kinderdagverblijf.
  Lees meer over de voordelen van gastouderopvang.

  De kosten van gastouderopvang


  Een gastouder is vaak goedkoper dan een kinderdagverblijf. Maar wat kost dan een gastouder, en wat zijn de bijkomende kosten van Gastouderbureau Velizo?
  Bekijk hier de kosten van gastouderopvang.

  Gastouder of kinderdagverblijf?


  We zullen niet beweren dat gastouderopvang altijd en voor iedereen de best passende vorm van kinderopvang biedt. Het ligt per gezin weer anders: hoeveel uur opvang is er nodig, welke mate van flexibiliteit is wenselijk en in welke omgeving ontwikkeld uw kind zich het beste?
  Lees meer over de verschillen tussen een gastouder en een kinderdagverblijf.

  Hoe Velizo werkt


  Een betrouwbaar gastouderbureau is van groot belang. Het gastouderbureau is de schakel in de maandelijkse betalingen, controleert de kwaliteit en hygiëne bij de gastouder en is uw vraagbaak voor al uw vragen over de gastouderopvang.
  Lees hier hoe Velizo werkt.

  Urenregistratie Velizo


  Voor een juiste facturatie van de door u gebruikte uren gastouderopvang, is het van belang dat u de urenregistratie door de gastouder controleert en indien nodig corrigeert.
  Lees meer over de Urenregistratie van Velizo.

  Veelgestelde vragen


  Ondanks alle informatie die wij via de website beschikbaar stellen zult u misschien nog wel wat overige vragen hebben. Kijk eerst eens in het overzicht met Veelgestelde vragen of uw vraag daar tussen zit.
  Ga naar de Veelgestelde vragen.