Als gastouder kun je werken via vele gastouderbureaus. Waarom is Gastouderbureau Velizo het beste gastouderbureau waar je als gastouder eigenlijk niet omheen kunt?

  Gastouderzoeker

  Op zoek naar kinderopvang? Vul uw gegevens in en wij informeren u over de gastouders bij u in de buurt.

  Naam*

  Postcode*

  E-mail*
  We slaan uw gegevens op conform ons privacybeleid.

  Persoonlijke aanpak


  Bij gastouderbureau Velizo kennen wij alle gastouders persoonlijk. Als je belt krijg je geen telefoniste aan de lijn, maar altijd een ervaren bemiddelingsmedewerkster. Je hebt in principe altijd een vast contactpersoon, maar haar collega’s weten wie je bent.

  Ook buiten kantoortijden


  In dringende gevallen zijn wij ook buiten kantooruren bereikbaar op onze mobiele telefoonnummers of op de telefoonnummers bij Contact.
  Afspraken voor huisbezoek plannen wij desgewenst ook ’s avonds in, zodat je overdag alle tijd en aandacht voor de opvangkinderen hebt.

  Vooraf geld ontvangen


  Omdat in de Kinderopvangbranche maandelijks vooruit betalen gebruikelijk is, wordt ook de Kinderopvangtoeslag maandelijks vooruit uitgekeerd aan de ouders. Wij factureren dan ook de ouders maandelijks vóóruit voor de afgesproken uren.
  Hierdoor krijg je aan het begin van de maand al uitbetaald waardoor je minder risico loopt om achteraf niet betaald te krijgen.

  Flexibel  • Velizo is flexibel t.a.v. de werkwijze, en we verplichten onze gastouders weinig meer dan het volgen van wettelijke regels.

  • Wij hanteren standaard overeenkomsten, die wij kosteloos opstellen. Heb je bijzondere bepalingen die je daarin wilt laten opnemen, dan kan dat natuurlijk (eveneens kosteloos). Ook is het bij Velizo mogelijk dat je je eigen overeenkomsten gebruikt.

  • Je mag zelf jouw uurtarief en opzegtermijn bepalen.

  • Flexibele opvang, vakantie-opvang, vervangende opvang, opvang op meerdere adressen – er is veel mogelijk bij ons. Vraag naar de mogelijkheden!

  Voordelig


  Doordat Velizo lagere bureaukosten rekent dan de meeste gastouderbureaus, is er binnen het maximum tarief voor de Kinderopvangtoeslag meer ruimte voor een hogere uurvergoeding voor de gastouder.
  Voor de ouders zijn de kosten hetzelfde als bij een ander gastouderbureau, maar als gastouder krijg je bij Velizo meer geld!

  > Contact met Velizo