Zoekt u een gastouder in Ypenburg, Den Haag? Dan is Gastouderopvang Moeder Gans wellicht iets voor u. Volop ervaring en enthousiasme in een huiselijke sfeer.

Gastouderopvang Moeder Gans wordt gerund door Rosanne Jhoelloer. Rosanne is 40 jaar en woont samen met haar man en twee kinderen (meisje van 11 jaar en jongen van 8 jaar) in een volledig rookvrije éénsgezinswoning in de Waterwijk in Ypenburg. Het gezin wordt compleet gemaakt met hondje Senna en oude kat Gizmo.

Volop ervaring

Rosanne heeft volop ervaring in de kinderopvang. Ze heeft ruim 20 jaar in de kinderopvang gewerkt en vond dat het nu tijd was om al die ervaring in te gaan zetten via een eigen kinderopvang, wat Gastouderopvang Moeder Gans is geworden. Het was dan ook geen verrassing dat de woning zowel door de GGD als ook door Gastouderbureau Velizo bij de eerste controle direct volledig werd goedgekeurd. En uiteraard heeft Rosanne ook de juiste diploma’s om als gastouder aan het werk te mogen.
Gastouder Moeder Gans Den Haag Ypenburg

Huiselijke sfeer

Bij Moeder Gans staat opvang in huiselijke sfeer voorop. Rosanne vindt het belangrijk dat ze als gastouder persoonlijke aandacht kan geven aan alle kindjes waar ze voor zorgt, iets wat tijdens haar werk bij het kinderdagverblijf niet altijd lukte. En dat ging Rosanne steeds meer tegen staan. “De kindjes moeten stuk voor stuk de aandacht krijgen die ze nodig hebben. Dat mag niet belemmerd worden door een te grote groep kinderen zoals bij een kinderdagverblijf,” aldus Rosanne.

Activiteiten

Daarom ook dat bij Moeder Gans elke dag de activiteiten specifiek worden afgestemd op de kinderen die die dag in de kinderopvang aanwezig zijn. Voldoende gevarieerd aanbod van activiteiten voor de kinderen, maar tegelijk wel een duidelijke structuur en een dagritme dat al snel voor de kinderen vertrouwd zal voelen en waar ze elke keer weer op kunnen rekenen.

Thema’s

Bij Gastouderopvang Moeder Gans wordt gewerkt in thema’s. Elke vier weken is er een nieuw thema zoals bijvoorbeeld de seizoenen, dieren, muziek, etc. Tijdens deze thema’s zullen we ook buitenactiviteiten doen, bijvoorbeeld naar de kinder- geitenboerderij of heerlijk naar de speeltuin. Met deze activiteiten geeft Rosanne ook aandacht aan de sociale/emotionele vaardigheden en wordt de cognitieve ontwikkeling van de kinderen gestimuleerd. Want wat is nou leuker dan spelend leren?

Gastouderopvang Moeder Gans is geopend op maandag en woensdag; in de nabije toekomst zal dit uitgebreid worden met dinsdag en donderdag.

Meer info

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij Gastouderopvang Moeder Gans in Ypenburg, Den Haag? Neem dan contact op met Gastouderbureau Velizo. Als er nog plek beschikbaar is zal Velizo u in contact brengen met Rosanne, zodat u direct van haar alles kunt horen over de opvang van uw kind bij Moeder Gans.
[cs_button cs_button_size=”btn-xlg” cs_button_title=”Contact met Velizo” cs_button_link=”/contact-velizo/” cs_button_border=”yes” cs_border_cs_button_color=”#dd9933″ cs_button_bg_color=”#dd9933″ =”null” cs_button_icon_position=”left” cs_button_type=”rectangle” cs_button_target=”_self”]