Gastouderbureau Velizo werkt met een online systeem waarmee u maandelijks uw goedkeuring kunt geven voor de afgenomen uren kinderopvang: Mijn Velizo

Waarom een Urenregistratie?

Ook al heeft u vaste opvangdagen en –tijden met uw gastouder afgesproken, toch kan het voorkomen dat u incidenteel een kleine afwijking van de contracturen heeft. Bijvoorbeeld bij een extra dagje opvang. Om dit goed bij te houden, zal uw gastouder per dag invoeren hoeveel uur kinderopvang er voor uw kind is geweest. Aan het einde van de maand zal uw gastouder het maandoverzicht digitaal bij u aanbieden ter goedkeuring via Mijn Velizo.

Maandelijkse goedkeuring

Zodra uw gastouder het overzicht van een maand compleet heeft ingevoerd in Mijn Velizo krijgt u hier per e-mail bericht over. U heeft dan vijf  dagen de tijd om uw goedkeuring te geven, of om bij u gastouder aan te geven dat u het niet met het berekende aantal uren kinderopvang eens bent.

Uw goedkeuring van de opvanguren

Zodra uw gastouder het overzicht voor uw goedkeuring klaar heeft gezet, ontvangt u een e-mail waarin het totaal aantal opvanguren (per kind) voor de afgelopen maand wordt vermeld. Als u op basis van dit totaal aantal opvanguren akkoord bent, kunt u inloggen bij Mijn Velizo en uw goedkeuring geven, maar dit hoeft niet. Vijf dagen nadat het overzicht voor uw goedkeuring wordt aangeboden, gaan wij er van uit dat u hier geen opmerkingen over heeft en zal het overzicht automatisch worden goedgekeurd.

Overige informatie voor u beschikbaar

In Mijn Velizo kunt u ook nog andere documentatie terugvinden. Al uw facturen en de jaaropgaven voor de Kinderopvangtoeslag zijn hier terug te vinden, maar ook de ingevulde checklists van de Risico Inventarisatie en Evaluatie die bij uw gastouder is gedaan. Ook kunt u hier enkele algemene documenten van Gastouderbureau Velizo downloaden.

Mijn Velizo